Evenementen
De gemeente Olst-Wijhe kent jaarlijks allerlei evenementen met een rijke variatie aan uitingen, die druk bezocht worden door eigen inwoners en gasten uit heel Nederland. Feesten, voorstellingen en uitvoeringen, op podia en in de natuur.
Zoeken
Datum  
Kerstmarkt in Gastvrij Wijhe Zat. 16 dec. 2023
Op zaterdag 16 dec. van 18.00-21.00 uur is er in het Centrum van Gastvrij Wijhe een gezellige Kerstmarkt. Je bent van harte welkom in Gastvrij Wijhe met een uitgebreid programma in de Nicolaaskerk en de verlichte sfeervolle kramen in de Langstraat.
Za. 16 december, 18:00 + meer data Wijhe
      Langstraat
meer...
Top2000 Pubquiz
De Olster Harmonie Top2000 Pubquiz Op 16 december 2023 nodigt de Olster Harmonie muziekliefhebbers uit voor een avond vol muzikaal plezier tijdens De Olster Harmonie Top2000 Pubquiz in het Holstohus. Het grootste muzikale evenement van het jaar - georganiseerd door de Olster Harmonie - belooft een feestelijke avond te worden waarin jouw muzikale kennis wordt uitgedaagd. Het evenement, dat plaatsvindt op 16 december in het Holstohus te Olst, begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Na afloop van de pubquiz gaat het feest door met een afterparty, waar DJ Rhandy Bishop het feestje voortzet tot 02.00 uur. Teams Tijdens de Olster Harmonie Top2000 Pubquiz zullen teams (minimaal 4, maximaal 6 personen) strijden om de titel van de grootste muziekkenner van Olst. Deelnemers beantwoorden vragen over nummers uit de Top2000, gespeeld door onder andere het orkest. Een team kan voor €50,- een tafel kopen en dient bij aanmelding direct een teamnaam op te geven. De kaartverkoop start op 23 november om 10.00 uur via www.deolsterharmonie.nl/event/top2000/. Prijzen Naast veel plezier maken deelnemers kans op fantastische prijzen. Een loterij met geweldige prijzen voegt extra spanning toe aan de avond. Met een totale prijzenpot ter waarde van meer dan €1200,- mogelijk gemaakt door veel ondernemers uit Olst, wordt het wel heel verleidelijk om lootjes te kopen. Life muziek Het A-orkest van de Olster Harmonie wordt vergezeld door DJ Rhandy Bishop uit Deventer en zangeres Britt de Jong uit Olst. Ook de Slagwerkgroep en het B-orkest van de Olster Harmonie spelen mee met de bekende hits uit de Top2000. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond vol entertainment en feest. Teams worden aangemoedigd zich snel aan te melden, gezien het succes van vorig jaar. Ga naar www.deolsterharmonie.nl/event/top2000/ voor meer informatie en de link naar de kaartverkoop.
Za. 16 december, 20:00 Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
  Vorige
Volgende