Overig
Er is van alles te doen in Olst-Wijhe. Vind hier een breed aanbod aan activiteiten.
Zoeken
Datum  
Tablet café Olst
Elke laatste woensdag van de maand is er een TCC Tabletcafé in de bibliotheek Olst. Van 10 tot 12 uur beantwoorden vrijwilligers vragen over tablets, telefoons en de computer. Computers bestaan al een hele tijd, maar sinds we tablets en smartphones hebben, zijn de handige en leuke kanten van de digitale wereld pas echt toegankelijk geworden voor grote groepen mensen. Vooral dankzij de tablet zijn veel meer ouderen online gegaan. Het TCC Tabletcafé is een informele, gezellige bijeenkomst voor iedereen die met een tablet wil leren werken, mooie dingen maken, leren van informatie van internet, en genieten van bijvoorbeeld films, muziek, podcasts, spelletjes of e-books. Bezoekers kunnen elke gewenste vraag stellen aan de vrijwilligers. Of het nu gaat over een app, over videobellen via de computer, of over bijvoorbeeld het werken met foto’s.
Wo. 27 december, 10:00 Bibliotheek Olst
      Jan Schamhartstraat 5f
meer...
Oud papier Olst
5x per jaar halen vrijwilligers van C.V. “Iesselzotten Olst” in het buitengebied van Olst het oud papier bij de mensen thuis op. Iedere zaterdag van de even maanden. Voor komend jaar zijn dit de volgende data, noteer dit alvast in uw agenda: 25 februari, 29 april, 24 juni, 28 oktober 2023 en ivm de feestdagen wordt de laatste keer het oud papier opgehaald op de eerste zaterdag in 2024, 6 januari 2024. Vanaf 9.00 uur rijden de vrijwilligers bij u langs. Vergeet u uw oud papier niet aan de weg te zetten? Straten bijhorend tot 'buitengebied Olst'; Rijksstraatweg (onderaan de dijk N337 richting Den Nul) Jan Schamhartstraat (buiten de bebouwde kom) Oude Allee Randerstraat Bockhorsterstraat Diepenveenseweg (v.a. Randerstraat tot Lange Dijk) Kleistraat Kotterikstraat Bruinsweg Dingshofweg Steunenbergerweg Tichelstraat Fortmonderweg Bij de container van de Olster Harmonie bij DéGé aan de Meente in Olst kan men iedere zaterdag het oud papier kwijt tussen 10.00 en 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.deolsterharmonie.nl/oud-papier-enkarton/
Za. 06 januari, 09:00 buitengebied Olst
meer...
Game Avond
Iedere 1e woensdag van de maand Game Avond, de spellenavond voor volwassenen in het Holstohus Olst. Diverse bord- en kaartspellen zoals Catan, Ticket to Ride, De Zoektocht naar El Dorado, Sagrada, Exploding Kittens, Rummikub en nog vele andere spellen. Je kunt ook je eigen spel meenmen.
Wo. 10 januari, 19:30 + meer data Holstohus
      Jan Schamhartstraat 5
meer...
  Vorige
Volgende